Een woord van dank

Wat een aparte tijd de afgelopen periode. We willen onze dank uitspreken voor jullie. Hartverwarmend jullie ondersteuning, hulp en lieve woorden. Dank voor jullie bestellingen, mooie gesprekken, bijzondere avonturen en rondleidingen door jullie huizen.

Mensen die we nog iets extra in het zonnetje willen zetten, wat een mooie warme mensen zijn jullie, Dikke Knuffel: Het Personeel van Café Victoria, Gasten van Café Victoria ( jullie zijn tijgers goud ) De Troubadour Interieurs Gerard Hoogendijk en Ramon Janmaat Richard Zimmerman van Vintage’69 Chiel Borsboom van Loodswaar WoerdenStadsbakkerij Stevig Brood Joost van Iersel en je weet wie ik bedoel ?

Vanaf 1 juni zijn we zeven dagen in de week open vanaf 09.00 uur in de ochtend tot laat in de nacht met Keuken open tot sluit. In het weekend op vrijdag en zaterdag blijven we ook bezorgen vanaf 20:00 uur. We verwelkomen jullie in onze nieuwe zaak met een nieuwe kaart.

Voor iedereen een gedicht als dank!

Deze tijden zo bijzonder de puurheid van de mens komt naar boven zorg voor elkaar liefde in alle toonsoorten we zitten allemaal in het zelfde schuitje we houden de boot stabiel op de onverwachte golven in het water met als doel gezond te blijven

24-05-2020 ~EAT

Liefs Victoria

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *